اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری یک‌سال دیگر تمدید شد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۱۹۷۸
نمایندگان مجلس با کلیات و جزئیات لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری موافقت کرده و در عین حال دولت را مکلف کردند تا ظرف 6 ماه تکلیف این قانون را روشن کند.
اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری یک‌سال دیگر تمدید شد

در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی بررسی کلیات و جزئیات لایحه دوفوریتی تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

مخالفان این لایحه معتقد بودند که دولت باید با گذشت حدود 9 سال از تصویب این لایحه، نسبت به دائمی نمودن آن اقدام می کرد. علاوه بر این قاضی‌زاده عضو کمیسیون بهداشت اعلام کرد که در ابتدای دولت یازدهم کمیسیون بهداشت در حال تهیه طرحی برای دائمی کردن قانون خدمات کشوری بوده است، اما دولت اعلام می‌کند که این کار انجام نشود تا قوه مجریه لایحه‌ای ارائه دهد، اما علی‌رغم گذشت 2.5 سال هنوز لایحه‌ای از سوی دولت ارائه نشده است.

وی که در موافقت با کلیات این لایحه صحبت می‌کرد معتقد بود اگر لایحه به تصویب نرسید، پرداخت حقوق کارکنان دچار مشکل خواهد شد.

در پایان نمایندگان با 118 رای موافق، 46 رای مخالف و 6 رای ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در مجلس کلیات این لایحه را به تصویب رساندند.

بر اساس این لایحه، مدت اجرای آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری و اصلاحات بعدی آن تا پایان سال 95 تمدید شد.

بر اساس تبصره این ماده واحده، دولت مکلف شد ظرف مدت 6 ماه نسبت به تعیین تکلیف قانون آزمایشی مدیریت خدمات کشوری اقدام کند.

منبع: مهر

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O