هشدار نسبت به بزرگتر شدن خصولتی‌ها در دوران پسابرجام/گلایه از قراردادهای کره‌ای‌ها با خصولتی‌های ایران / 5دغدغه بخش خصوصی از زبان محسن جلال‌پور+جدول

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۳۴۷۷
محسن جلال‌پور با اعلام‌ آخرین اخبار درباره مبادلات بانکی فعالان اقتصادی ایران از انعقاد قرارداد کره‌ای‌ها با شرکت‌های خصولتی در جریان سفر رئیس جمهور کره به ایران گلایه کرد.

به گزارش اقتصادنیوز، محسن جلالپور با اعلام‌ آخرین اخبار درباره مبادلات بانکی فعالان اقتصادی ایران از انعقاد قرارداد کره‌ای‌ها با شرکت‌های خصولتی گلایه و عنوان کرد: سفر رئیس جمهور کره و هیات همراه به ایران بسیار سفر موفقی بود و قرارداهای بزرگی منعقد شد و پس از این سفر محبوبیت رییس جمهور کره در کشورش بسیار بالا رفت. در این جریان چند اتفاق مهم دیده شد؛ یکی اشتیاق و علاقه کره‌ای‌ها به همکاری با ایران بود که کاملا محسوس بود. مساله دیگر قراردادهایی است که بیشتر با بخش و شرکت‌های دولتی و خصولتی ما بسته شد و ما به عنوان اتاق بازرگانی و بخش خصوصی خیلی خوشحال نیستیم و فکر می‌کنیم که پسابرجام و شرایط جدید نباید باعث شود که شرکت‌های دولتی بزرگ‌تر شوند.  

وی که در گفت‌وگو با ایسنا سخن می‌گفت، درباره پنج مساله بخش خصوصی توضیحاتی ارائه کرده که شرح آنها را در جدول اقتصادنیوز مشاهده می‌کنید.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O