افتتاح طرح اسیدسولفوریک مجتمع پتروشیمی ارومیه

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۴۸۹۸
در مراسم افتتاح طرح اسیدسولفوریک مجتمع پتروشیمی ارومیه که از سوی رئیس جمهوری از طریق ویدئو کنفراس انجام شد، مرضیه شاهدایی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز گزارش عملکرد ارائه داد و سخنرانی کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنین از اجرای طرح سولفات پتاسیم مجتمع پتروشیمی ارومیه با ظرفیت 40 هزارتن در سال با سرمایه‌گذاری 600 میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی خبرداد و گفت: تعدادی از طرح‌های جدید در مسیر خط لوله اتیلن غرب وجود دارد. با توجه به محصول اسیدسولفوریک این طرح می‌توان زنجیره‌ای از محصولات را در مجتمع پتروشیمی ارومیه دنبال کرد.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، می‌توان زنجیره سولفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و چند زنجیره محصولی دیگر هم به آن اضافه کرد.

شاهدایی اظهار امیدواری کرد که این طرح سرمنشا توسعه صنایع پتروشیمی و گسترش آن در استان آذربایجان غربی باشد.

رئیس جمهوری از طریق وئدیو کنفراس در محل استانداری ارومیه طرح‌های پتروشیمی را در سراسر کشور ارزشمند دانست.

او در پیامی ویدئویی به معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی اعلام کرد: به نام خداوند بزرگ و به برکت اعیاد شعبانیه بهره‌برداری از طرح اسیدسولفوریک و کلنگ‌زنی طرح تولید سولفات پتاسیم مجتمع پتروشیمی را آغاز کنید.

منبع: شانا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O