پسر اسطوره فوتبال بدهی خود را پرداخت نکند، وثیقه را به اجرا می‌گذاریم/حجم بدهی ۲۵ میلیارد تومان

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۷۷۶۶
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: خریداران 20 میلیارد تومان برنج رهنی از شرکت بازرگانی دولتی طبق قانون موظف به پرداخت هستند و در صورت عدم پرداخت، وثیقه آنها را به اجرا می‌گذاریم.

علی قنبری امروز در حاشیه همایش بزرگداشت پنجاهمین سال فعالیت شرکت توسعه کشت دانه‌های روغنی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درباره بدهی پسر اسطوره فوتبال به شرکت بازرگانی برای فروش برنج گفت: اگر پرداخت انجام نشود، وثیقه آنها به اجرا گذاشته می‌شود.

وی مبلغ فروش برنج به پسر اسطوره فوتبال را 20 میلیارد تومان عنوان و اظهار کرد: با سود آن باید 25 میلیارد تومان به شرکت بازرگانی دولتی پول پرداخت شود.

قنبری تصریح کرد: زمان فروش رهنی برنج به این شخص 6 ماه بوده است که الان مدت نه تنها به اتمام رسیده بلکه دو بار تمدید شده و آنها موظف به پرداخت هستند.

وی در مورد خرید کلزا اظهار داشت: 62 هزار تن کلزا در سال زراعی جاری از کشاورزان خریداری شد که 99 درصد پول آن یعنی حدود 150 میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: همچنین 6 میلیون و 600 هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شد و 60 درصد پول گندم‌کاران تاکنون پرداخت شده است.

وی بیان داشت: روزانه حدود 10 هزار تن شکر در بورس کالا عرضه می‌شود، در حالی که فقط بخش کمی از ان خریداری می‌شود و تقاضا برای آن کم است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی دلال‌بازی را عامل گرانی شکر عنوان کرد و اظهار داشت: با ایجاد جو روانی برای نشان دادن کمبود این کالا در بازار عده‌ای سعی دارند، بازار شکر را به هم بزنند.

وی همچنین تصریح کرد: ذخایر استراتژیک برنج شرکت به اندازه کافی وجود دارد و هیچ مشکلی در این زمینه نیست.

منبع:فارس

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O