نوسان در بازار آزاد ارز، مقطعی است

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۹۷۸۶
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: بانک مرکزی به تدریج در حال پیاده سازی برنامه های ارزی است و از این رو نوسان در بازار آزاد ارز مقطعی است.

هرچند این روزها بازار ارز شرایط آرامی را پشت سر می گذارد و نوسان شدیدی را تجربه نمی کند اما نرخ هر دلار آمریکا به بیش از 35 هزار ریال رسیده است.

«علی دیواندری» درباره تاثیر ورود بورس بازان به بخش ارز و نوسان در بازار آزاد به ویژه دلار اعلام کرد: بانک مرکزی برای ارز برنامه مشخصی دارد که همان یکسان سازی نرخ ارز تا پایان سال است.

این کارشناس مسائل پولی و بانکی دسترسی مناسب به کانال های نقل و انتقال ارز را از برنامه های بانک مرکزی دانست و یادآوری کرد: بر همین مبنا هفته گذشته شاهد صدور مجوز ورود بانک ها به عرصه خرید و فروش ارز در بازار بودیم.

وی گفت: با توجه به حرکت آرامی که بانک مرکزی در زمینه ساماندهی بازار ارز آغاز کرده هرگونه فعالیت های حاشیه ای و نوسان، مقطعی است و بورس بازان نخواهند توانست سود زیادی از آن ببرند.

بانک مرکزی دهم مرداد دستورالعمل و ضوابط اجرایی خرید و فروش ارز به نرخ آزاد را به بانک های عامل ابلاغ کرد که بر اساس آن ورود بانک ها به حوزه بازار آزاد ارز آزاد شد.

منبع:‌ ایرنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O