رد یارانه شیر توسط وزیر جهاد کشاورزی

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۵۵۵۰
وزیر جهاد کشاورزی گفت:هیچ‌گونه اعتباری به عنوان یارانه شیر به تصویب نرسیده است.

محمود حجتی در حاشیه بازدید از سیلوی 100هزار تنی گرمسار و جمع فعالان کشاورزی در گرمسار، اظهار کرد: هیچ‌گونه اعتباری به عنوان یارانه شیر به تصویب نرسیده است.

وی با بیان اینکه قیمت پایه شیر از نظر وزارت جهاد کشاورزی 1570 تومان بود، افزود: این قیمت پیشنهادی به 1440 تومان کاهش یافت و دولت نیز آن را تصویب کرد اما همچنان صنایع تکمیلی و فرآوری شیر را به قیمت 1280 تومان از دامدار خریداری می‌کنند.

وی تصریح کرد: سازمان حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان باید پیگیر اجرایی شدن این مهم باشد تا حقوق تولیدکنندگان پایمال نشود.وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه دولت بر اجرای این قانون اصرار دارد، تصریح کرد: متاسفانه صنایع تبدیلی و تکمیلی تنها به دنبال مصالح و منافع خود هستند و به حقوق تولیدکننده و مشکلات آنها توجهی نمی‌کنند.

منبع:ایسنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O