فروش تمام 400 دستگاه فولکسواگن گلف جیتیآی جدید با اینکه هنوز حتی یک دستگاه آن نیز تحویل مشتری نشده، به اتمام رسید. این همان سری ویژه هاچبک محبوب است که بهصورت FWD (محورمتحرک جلو) تولید شده است.
خودرو فوق رکورد 7 دقیقه و 49 ثانیهای را در پیست حرفهای نوربرگرینگ ثبت کرده بود. فولکس بعد از عرضه 150 دستگاه از نسخه اسپرت گلف کلاباسپرت اِس در بازار انگلستان، یک بار دیگر برای مشتریان خاص جزیره یکسری منحصر به فرد را عرضه کرد. شنیدهها حاکی از آن است که قیمت پایه این خودرو 33 هزار و 994 پوند بوده است.
گلف فوق دارای یک قلب 2 لیتری چهار سیلندر توربوشارژ به قدرت 310 اسببخار است. یعنی 10 اسببخار قویتر از گلف R. بزرگترین خودروساز حال حاضر دنیا این محصول را با جعبهدنده 6 سرعته دستی و وزنی معادل 1285 کیلوگرم آماده کرده بود که البته الان دیگر هیچ نسخه دیگری برای فروش ندارد.
منبع: دنیای ماشین