انتقاد ازمیراث سوسیالیستی چاوز

ونزوئلا پس از یک قرن واردکننده نفت خام می شود

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۶۳۹۶
ونزوئلا پس از یک قرن، واردات نفت خام را از سر گرفت. از زمانی که این کشور تولید نفت خام را در یک قرن پیش آغاز کرده بود، این اولین بار است که مجبور به وارد کردن نفت به کشورش شده است.
ونزوئلا پس از یک قرن واردکننده نفت خام می شود

به گزارش اقتصادنیوز، شرکت ملی نفت ونزوئلا (PDVSA)، تصمیم گرفته که نفت خام را از الجزایر و روسیه وارد کند و به منظور ارائه ترکیب بهتری به شرکت‌های بین المللی، آن را با نفت سنگین خود مخلوط کند.

ونزوئلا تاکنون در واردات نفتا فعالیت می‌کرد، اما اکنون به دلایل اقتصادی واردات نفت را جایگزین آن کرده است. نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، در گزارشی به شدت از پایگاه‌های خبری در زمینه حمله به ونزوئلا با داستان‌سازی انتقاد کرد.

بر اساس ارقام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، اگرچه ونزوئلا دارای دومین ذخایر بزرگ نفت جهان است، اما همچنان در سال‌های اخیر برای افزایش تولید نفت خود تلاش می‌کند. این کشور دوازدهمین تولیدکننده بزرگ نفت در جهان به شمار می‌آید.

بخشی از تقصیرها در مسئله واردات نفت در ونزوئلا، به دلیل تولید نسبتا ضعیف این کشور در ماهیت ویسکوزی و سنگین مقدار زیادی از نفت خام این کشور نهفته شده است که نیازمند پالایش بیشتر قبل از انتقال یا تصفیه است.

با این حال، بسیاری به مدیریت دولتی این کشور سوسیالیستی در صنعت انرژی، از جمله مدیریت شرکت دولتی PDVSA اشاره می‌کنند. مقامات ونزوئلا اصرار دارند که این شرکت در تمام پروژه‌های کشور نقش مهمی ایفا کند. شرکت ملی نفت ونزوئلا در گذشته صدها میلیون دلار از شرکت‌های خارجی درآمدزایی داشته و این شرکت‌ها بر این باورند که وجود PDVSA برای افزایش تولیدات ونزوئلا حیاتی است.

این موضوع سبب اجتناب شرکت‌های بین‌المللی از سرمایه‌گذاری در ونزوئلا شده است. شرکت PDVSA ادعا کرده که به درآمدزایی کم خود، که مقدار زیادی از آن صرف مبارزه با فقر دولت می‌شود، آگاه است. این مسئله بخش گسترده‌ای از شرکت را تضعیف می‌کند، با این وجود همچنان ٩٥ درصد از صادرات این کشور را نفت تشکیل می‌دهد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O