بستنی فروشی های غیرمجاز در تهران

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۳۸۳۱
رئیس اتحادیه فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافی شاپ تهران عنوان کرد: در حال حاضر حدود1200 واحد فروش مجاز بستنی و آبمیوه و 600 واحد غیرقانونی داریم که مجوز بعضی از آنها در دست بررسی بوده و برخی نیز به صورت غیرقانونی فعالیت می کنند.
بستنی فروشی های غیرمجاز در تهران

ایسنا نوشت:

رئیس اتحادیه فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافی شاپ تهران با بیان اینکه بازرسان ما همیشه بر فعالیت صنوف نظارت می‌کنند گفت: اگر به هر دلیلی مردم احساس کردند که برخی کافی‌شاپ‌ها قیمت‌ گرانی دارند می‌توانند به ما اعلام کنند تا اقدامات لازم را انجام دهیم.

اسکندر آزموده سفیدی  با بیان اینکه در حال حاضر حدود 130کافی شاپ قانونی داریم گفت: پروانه 120 تا 130 کافی شاپ نیز در دست بررسی است.

وی گفت: در حال حاضر حدود1200 واحد فروش مجاز بستنی و آبمیوه و600واحد غیرقانونی داریم که مجوز بعضی از آنها در دست بررسی بوده و برخی نیز به صورت غیرقانونی فعالیت می‌کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافی شاپ تهران در بخشی از سخنان خود بیان کرد: برای تهیه شیرموز سالم و استاندارد باید از موز درجه یک و شیرهای پاکتی استفاده کرد و با واحدهایی که به صورت غیرقانونی و غیربهداشتی در این زمینه فعالیت می‌کنند برخورد می‌کنیم.

وی ادامه داد: مغازه‌دارانی که برای تهیه شیرموز از موز با کیفیت پایین و شیرهای فله‌ای استفاده می‌کنند غیربهداشتی بوده و باید برخورد قانونی با آنها صورت‌گیرد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O