سرمایه‌گذاری ایران در کره جنوبی برای ساخت یک کارخانه

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۵۳۵۷
یک شرکت ایرانی قصد دارد در طی دهه آینده برای ساخت یک کارخانه داروسازی در کره جنوبی حدود ۲ میلیارد دلار سرمایه گذاری کند. 
سرمایه‌گذاری ایران در کره جنوبی برای ساخت یک کارخانه

پایگاه خبری کی بی‌اس ورلد نوشته است، در حالی که قرار است تحریم‌ها علیه ایران به زودی برداشته شود، انتظار می‌رود سرمایه گذاری ایران در استان شمالی چونگ چئونگ کره جنوبی به سرعت رشد کند.

مقام صلاحیت‌دار منطقه آزاد اقتصادی چانگبوک گفت، یک شرکت ایرانی طرح‌هایی برای ساخت یک «انستیتوی تحقیقاتی مشترک طب سنتی ایرانی» در منطقه اوسونگ در شهر چئونگجو دارد.

این شرکت ایرانی و استان چونگ چئونگ کره در آوریل سال گذشته یادداشت تفاهمی را در زمینه سرمایه گذاری در چئونگجو امضا کرده‌اند و تنها اجرایی شدن این یادداشت تفاهم باقی مانده است.

بر اساس این توافق، این شرکت ایرانی انستیتوی مذکور را احداث و در طی دهه آینده برای ساخت یک کارخانه داروسازی حدود ۲ میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهد کرد. کارخانه داروسازی مذکور باید مجوز لازم را در زمینه فعالیت‌های تولید کالا (جی ا پی) از دولت کره جنوبی اخذ کند.

طرف ایرانی قرار بوده تا مارس سال گذشته ۲ میلیون دلار مورد نیاز برای ساخت این کارخانه را در کره سپرده گذاری کند، اما به دلیل تحریم‌های غرب نتوانسته این مبلغ را تامین نماید.

پروژه ساخت انستیتوی تحقیقاتی مذکور در اوسونگ اکنون پس از انعقاد توافق هسته‌ای ماه جولای، چراغ سبز لازم را برای اجرایی شدن دریافت کرده است.

منبع: تسنیم

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O