اعلام زمان دیدار ۴ نماینده مجلس با بابک زنجانی

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۲۳۸۴۱
عضو کمیسیون انرژی مجلس از تعیین زمان دقیق دیدار ۴ نماینده مجلس با بابک زنجانی در زندان اوین در روز ۲۱ مرداد خبر داد.

امیرعباس سلطانی از تعیین زمان دقیق ملاقات چهار نماینده مجلس با بابک زنجانی در زندان اوین در دیدار با معاون اول قوه‌قضاییه خبر داد و گفت: براساس مکاتباتی که با دفتر حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، معاون اول قوه‌قضاییه داشته‌ایم، قرار است چهار تن از نمایندگان مجلس در روز چهارشنبه این هفته دیداری با اژه‌ای داشته باشند.

وی افزود: قرار است در این دیدار درباره چگونگی ملاقات چهار تن از نمایندگان مجلس با بابک زنجانی در زندان اوین و نیز زمان دقیق این ملاقات بحث و تبادل نظر شده و زمان دقیق آن مشخص شود.

براساس توافقاتی که بین مجلس و قوه‌قضاییه انجام شده، قرار است حجت‌الاسلام سیدمهدی موسوی‌نژاد، امیرعباس سلطانی، سیدحسین دهدشتی و حجت‌الاسلام موسی احمدی، اعضای کمیسیون انرژی مجلس با بابک زنجانی در زندان اوین ملاقات کنند.

منبع: تسنیم

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O