به گزارش «اقتصادنیوز» غلامرضا اسدالهی با بیان مطلب فوق گفت: تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری معادن و صدور پروانههای بهرهبرداری و اکتشاف در دستور کار نمایندگان قرار دارد.
نماینده مردم تایباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه زد و بند هایی در واگذاری معادن وجود دارد که علیرغم پیگیریها و تذکرات در دولت قبل و دولت فعلی همچنان این روند ادامه داد.
طبق این گزارش مهر، او همچنین افزود: مدیرانی که وظیفهشان حفاظت از بیتالمال است بعضی از معادن را که باید به نام دولت ثبت میکردند به نام خود و خانوادههایشان ثبت کردند و به عبارت دیگر معادن دولتی به نام برخی مدیران و خانوادههایشان شده است.
عضو کمیسیون برنامه گفت: در دولت جدید شخصی یکی از معادن با ارزش آهن را به نام همسرش کرده، گزارش این اقدام غیر قانونی به وزیر صنعت، معدن و تجارت داده شده است. نعمتزاده و معاونش معتقدند که این شخص اقدام غیرقانونی انجام داده اما متاسفانه برای این معدن از سوی وزارتخانه پروانه بهرهبرداری فعالیت صادر شده است.
اسدالهی اظهار کرد: این معدن بیش از ۱۰ میلیارد تومان ارزش دارد. این مشکلات در همه شهرستانهایی که دارای معادن هستند وجود دارد.