کارخانه سیمان ساخت ایران در ونزوئلا افتتاح شد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۱۲۸۸
کارخانه تولید سیمان سروآسول ساخت شرکت ایرانی احداث صنعت، در ونزوئلا افتتاح شد.
کارخانه سیمان ساخت ایران در ونزوئلا افتتاح شد

به گزارش اقتصادنیوز، در مراسم رسمی افتتاح این کارخانه که در شهر ماتورین در ۵۰۰ کیلومتری شرق پایتخت ونزوئلا قرار دارد، مهدی کرباسیان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و فرناندو مارتینز معاون وزیر صنایع ونزوئلا حضور داشتند.

کرباسیان، معاون وزیر صنعت ساخت این کارخانه را نمادی از توانمندی‌های فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: این کارخانه به عنوان یک دستاورد جمهوری اسلامی ایران در عرصه صدور خدمات فنی مهندسی است. هم اکنون ایران در زمینه احداث کارخانه سیمان پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته و تولید سیمان کشورمان در حال حاضر سالانه ۸۰ میلیون تن است که ۲۰ میلیون تن آن صادر می‌شود.

معاون وزیر صنایع ونزوئلا گفت: تحویل این کارخانه پیشرفته تولید سیمان در سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران نشانه پیشرفت کم نظیر ایران با وجود فشارهای روزافزون است.

فرناندو مارتینز افزود: این کارخانه نقش مهمی در رفع نیازهای روز افزون ونزوئلا به سیمان دارد.

آن طور که ایمیدرو گزارش داده، معاون وزیر صنایع ونزوئلا گفت: ما انتظار داریم که در آینده هم باز بتوانیم چنین همکاری هایی با ایران داشته باشیم و از تجربیات موفق جمهوری اسلامی ایران ، برای توسعه ونزوئلا استفاده کنیم.

تا پیش از این در ونزوئلا سالی هشت میلیون تن سیمان تولید می‌شد که با آغاز به کار این کارخانه، یک میلیون به ظرفیت تولید سالانه سیمان در ونزوئلا افزوده شد. این کارخانه نزدیک۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری دولت ونزوئلا و به دست متخصصان ایرانی ساخته شده است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O