ناصر سراج اظهار کرد: گزارشهای سازمان بازرسی درباره این موضوع برای رسیدگی در اختیار دادسرای تهران قرار گرفته و دادسرا نیز مشغول بررسی است که فکر میکنم در مراحل پایانی باشد.
مهرماه سال 93 بود که یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از گم شدن یک دکل نفتی در کشور خبر داد و 14 نماینده مجلس شورای اسلامی با امضای نامهای، به هیئت رئیسه خواستار پیگیری این موضوع شدند تا اینکه پس از گذشت بیش از 9 ماه از این جریان، بیژن زنگنه وزیر نفت بهطور رسمی از گم شدن یک دکل نفتی در دولت قبل خبر داد.
اما ماجرا به همین جا ختم نشد و نهم تیر ماه امسال سراج رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه اصل موضوع گم شدن 87میلیون دلار در خرید یک دکل نفتی صحت دارد، گفته بود: افرادی که این پول را هزینه کردند تاکنون نتوانستهاند دلیلی ارائه کنند که این پول حتماً به شرکت فروشنده تحویل شده است. سازمان بازرسی کل کشور تاکنون 8 گزارش مفصل در این خصوص از شرکت نفت تهیه کرده که آخرین گزارش آن امروز (نهم تیر) تهیه و به مراجع قضایی ارسال شد.
منبع:تسنیم