رئیس جمهور عراق: ایران به نشست پاریس دعوت می شود/ جان کری: مخالفم

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۴۲۵۳
رئیس جمهور عراق گفت: ایران به نشست امنیتی پاریس با موضوع مقابله با داعش دعوت می شود.
رئیس جمهور عراق: ایران به نشست پاریس دعوت می شود/ جان کری: مخالفم

سایت خبری عصر ایران نوشت:

نشست امنیتی پاریس با موضوع امنیت عراق و مقابله با گروه داعش با ابتکار فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه در پایتخت این کشور برگزار خواهد شد.

فواد معصوم رئیس جمهور عراق در مصاحبه با روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن گفت: زمان دقیق برگزاری نشست پاریس تقریبا مشخص شده است. نشست امنیتی پاریس احتمالا در هفته آینده برگزار می شود.

رئیس جمهور عراق ادامه داد: قرار است اتحادیه اروپا و آمریکا در این نشست حاضر شوند. علاوه بر این برای کشورهای منطقه خاورمیانه و همسایه عراق و در راس آنها، عربستان سعودی، امارات، اردن، کویت، ترکیه و ایران دعوت نامه ارسال می شود.

وی افزود: هنوز سطح برگزاری این نشست مشخص نیست. احتمالا این نشست در سطح سران کشورها برگزار می شود.

فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه روز جمعه به بغداد سفر کرد تا ضمن دیدار با مقامات عراقی موضوع مقابله با داعش را بررسی کند.

در هفته جاری نیز نشستی با حضور وزیران خارجه 11 کشور از جمله آمریکا در شهر جده عربستان سعودی برگزار شد اما از ایران برای این نشست دعوت نشد.

جان کری: مخالفم


جان کری وزیر خارجه آمریکا با حضور ایران در نشست امنیتی پاریس با موضوع مقابله با داعش مخالفت کرد.

وی که در کنفرانسی مطبوعاتی در آنکارا سخن می گفت ادامه داد: ایران نباید نقشی در چگونگی مقابله با داعش داشته باشد.

کری با متهم کردن ایران به عنوان "کشور حامی تروریسم و حامی حکومت وحشی سوریه" گفت: ایران نباید در نشست پاریس حاضر شود.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O