به گزارش «اقتصاد نیوز»، سید سعید زمانیان دهکردی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در رابطه با سهام عدالت در گفت و گو با خانه ملت، گفت: تکلیف سهام عدالت روشن نیست و مدیریت آن مدیریت مشخصی نیست.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس با بیان اینکه میزان سود و هزینه سهام عدالت مشخص نیست و براساس اطلاعات واگذاری ها به افراد خاص بوده که باید شفاف شود، گفت: طرح تحقیق و تفحص از سهام عدالت آماده است و بنده هم آن را امضا کردم و درهفته جاری هم حتما آن را پی گیری می کنم.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه اول باید اقساط سهام عدالت پرداخت شود، گفت: متاسفانه سهام عدالت فقط بر روی کاغذ است و مشکلات فنی آن حل نشده است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه بسیاری از شرکتها وجود خارجی ندارد و معلوم نیست سهام توزیع شده برای کدام شرکت است، گفت:این شبهات در تحقیق و تفحص روشن می شود.
گزارش های مرتبط در این زمینه:
پولشویی و زدوبند در سهام عدالت