علی رغم خوش بینی مذاکره کننده ارشد روس

مسکو چندان به توافق 24 نوامبر خوش بین نیست

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۶۷۱۵
علیرغم خوش بینی «سرگی ریابکوف» مذاکره کننده ارشد روسه در مذاکرات هسته ای برای دستیابی به توافق تا 24 نوامبر، سخنگوی وزارت خارجه این کشور می گوید که زمان بیشتری فراتر از 24 نوامبر برای دستیابی به توافق لازم است.
مسکو چندان به توافق 24 نوامبر خوش بین نیست

فارس نوشت:

«الکساندر لوکاشوویچ» سخنگوی وزارت خارجه روسیه گزارش کرد که ایران و ۱+۵ (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) احتمالاً نتوانند تا قبل از مهلت ۲۴ نوامبر (۳ آذرماه) به توافق نهایی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران برسند.

وی به خبرنگاران گفت: گزینه تمدید زمان مذاکرات برای رسیدن به توافقی که به سود طرفین باشد، کنار گذاشته نمی‌شود.

لوکاشوویچ اینگونه گفت که تمامی طرفین مذاکرات در تلاش هستند تا مهلت تعیین شده به توافق برسند اما تأکید کرد« توافق واقعی بسیار مهم‌تر از ضرب‌الاجل است».

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حالی مطرح شده است که روز سه‌شنبه هفته گذشته، «سرگی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که بسیار خوشبین است که ایران و ۱+۵ علیرغم اختلافات باقیمانده، تا قبل از مهلت ۲۴ نوامبر به توافق جامع هسته‌ای برسند.

نمایندگان ایران و ۱+۵ جدیدترین دور از گفت‌وگوهای هسته‌ای خود را روز ۱۱ نوامبر (۲۰ آبانماه) در مسقط، پایتخت عمان جمع‌بندی کردند و غنی‌سازی اورانیوم و جدول زمانی لغو تحریم‌های ایران از موضوعاتی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O