ایرج ندیمی در گفت‌وگو با اقتصادنیوز:

گزارش مجلس درباره صندوق توسعه را تایید نمی‌کنم

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۸۶۸۸
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد: انتظار می‌رود دولت در برخورد با متخلفان اقدام به موقع کند و مانند دیگر دولت‌های روی کار آمده در ایران به سمت شعار و حرف نرود بلکه در عمل و کار نشان دهد که با متخلفان برخورد می‌کند.

ایرج ندیمی در گفت‌وگو با «اقتصادنیوز»، در رابطه با ماجرای برداشت دولت از صندوق توسعه گفت: در واقع موضوع برداشت 4.1 میلیارد دلاری از صندوق توسعه موضوعی بسیار قدیمی است. با وجود گزارش مجلس و دیوان محاسبات در این رابطه نمی‌توانیم صحت این گزارش‌ها را تایید کنم.

او بیان کرد: فاش شدن این اخبار موجبات ناامنی را فراهم می‌کند، مثل همین فسادهای اخیر که فاش شد. متاسفانه در جریان این اخبار و شفافیت‌هایی که رسانه‌ها تمایل دارند آن را اجرایی کنند، دقت لازم صورت نمی‌گیرد و انتظار بنده به عنوان نماینده مجلس این است که همه این مسایل را رعایت کنند.

ندیمی با بیان اینکه اخبار ارزی به دلایل حساسیت بسیار از قوانین خاصی تبعیت می‌کنند، گفت: در هر صورت انتظار می‌رود که دولت در برخورد با متخلفان اقدام به موقع کند و مانند دیگر دولت‌های روی کار آمده در ایران به سمت شعار و حرف نرود بلکه در عمل و کار نشان دهد که با متخلفان برخورد می‌کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: بیشترین ارز در کشور را دولت تامین می‌کند و بنابراین در هر برداشتی باید قوانین مربوط به اصول خزانه طوری باشد که موجبات سوء‌استفاده‌های رسانه‌ای را فراهم نکند.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O