شورای حکام آژانس امروز پرونده پی.ام.دی را می‌بندد؟/ لغو تحریم‌ها در کمتر از یک‌ماه آینده

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۳۳۰۵۴
پایگاه خبری آژانس بین المللی انرژی اتمی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که شورای حکام امروز گزارش یوکیا آمانو درباره پرونده ایران را بررسی می‌کند. همزمان معاون وزیر خارجه روسیه پیش‌بینی کرد با صدور بیانیه آژانس درباره بسته‌شدن پرونده پی‌.ام‌.دی، برجام حداکثر در 10 روز ابتدایی سال 2016 وارد فاز اجرایی شود.
شورای حکام آژانس امروز پرونده پی.ام.دی را می‌بندد؟/ لغو تحریم‌ها در کمتر از یک‌ماه آینده

پایگاه خبری آژانس بین المللی انرژی اتمی طی بیانیه ای اعلام کرد که شورای حکام امروز گزارش یوکیا آمانو مدیرکل آزانس درباره پرونده هسته ای ایران را بررسی میکند.

براساس این بیانیه، دستور کار این نشست بررسی فعالیتهای گذشته برنامه هسته ای ایران و همچنین مسائل مهم فعلی هسته ای این کشور است.

رضا نجفی نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره نشست شورای حکام و ارائه پیش نویس قطعنامه 1+5 درباره پی.ام.دی گفته بود: پیش بینی‌ها این است این قطعنامه با اجماع و اتفاق آرای کشورهای عضو شورای حکام تصویب و مسائل گذشته و حال برای همیشه مختومه شود.

در همین حال، سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه می‌گوید موعد روز اجرای برجام تا پیش از 10 روز ابتدایی سال 2016 خواهد بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری «اینترفکس»‌روسیه، وی تأکید کرد: مسکو در تلاش است تا اورانیوم غنی‌شده با غنای اندک در ایران را تا پیش از پایان سال از این کشور خارج کند.

بنا بر این گزارش، بر اساس توافقات انجام شده قرار بر این است تا اورانیوم غنی‌شده به روسیه انتقال داده شده و در ازای آن اورانیوم خام خریداری شود.

منبع: فارس

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O