پورمحمدی: کانادا برای بازگرداندن خاوری همکاری نمی‌کند

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۴۵۵۰۵
وزیر دادگستری گفت: کانادا برای بازگرداندن خاوری همکاری لازم را نمی‌کند.
پورمحمدی: کانادا برای بازگرداندن خاوری همکاری نمی‌کند

 حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه همکاری وزارت دادگستری و وزارت علوم در جمع خبرنگاران درباره‌ اینکه آیا برای بازگرداندن خاوری به کشور اتفاق تازه‌ای افتاده است؟ گفت: خیر، کشور کانادا همکاری لازم را برای بازگرداندن وی با ما ندارد و امیدواریم در آینده اتفاق تازه‌ای رخ دهد.

وی با بیان اینکه ما با حدود 50 کشور توافقنامه در زمینه استرداد مجرمین و محکومین داریم گفت: سال گذشته جزو بهترین سال ‌هایی بود که ما در زمینه انتقال محکومین داشتیم و از ابتدای امسال تاکنون بیش از 60 الی 70 محکوم را منتقل کرده‌ایم.

پورمحمدی درباره‌ توافقنامه امروز که با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری منعقد شد گفت: حقوق شهروندی موضوع مهمی است. نظام، دین و تمدن ما به مساله‌ شهروندان و حقوق آنها تاکید زیادی دارد. در ماه مبارک رمضان هم بهترین تاکیدات دینی به حقوق انسان‌ها شده است که یکی از مراکز مهم در این رابطه وزارت علوم است.

وی افزود: وزارت علوم حدود 5 میلیون جامعه دانشگاهی و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را تحت پوشش دارد که برای تولید علم، آموزش و ترویج آن در نظر گرفتیم با این وزراتخانه توافق نامه‌ای داشته باشیم.

منبع: ایسنا

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O