به گزارش اقتصادنیوز، نمایندگان مجلس محمد علی وکیلی، نماینده تهران و مدیرمسئول روزنامه ابتکار را به عنوان عضو ناظر در هیات نظارت بر مطبوعات انتخاب کردند.
امیر حسین قاضیزاده عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز، محمد علی وکیلی و محمد اسماعیل سعیدی را به عنوان گزینههای کمیسیون فرهنگی برای انتخاب مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات معرفی کرد و نمایندگان محمد علی وکیلی را با 119 رای به عنوان ناظر در هیات نظارت در مطبوعات انتخاب کردند.
هچمنین محمد خالدی سردشتی با 89 رأی از مجموع 175 رأی از سوی نمایندگان به عنوان ناظر بر شورای عالی انرژی انتخاب شد. حسن بهرامنیا و عدل هاشمیپور از دیگران کاندیداهای ناظر بر شورای عالی انرژی بودند.
در ادامه انتخابات دیگر امروز مجلس، در پی پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس و معرفی نادر قاضیپور و سیدمهدی مقدسی نمایندگان ارومیه و اراک، از مجموع 192 نماینده شرکت کننده در رأیگیری 95 نماینده سیدمهدی مقدسی را به عنوان ناظر خود در شورای عالی صنایع دریایی انتخاب کردند.
همچنین پروانه سلحشوری با 152 رأی از مجموع 168 رأی نمایندگان، به عنوان نماینده ناظر در شورای عالی میراث فرهنگی انتخاب شد.