صندوق بینالمللی پول به گرجستان وام ۲۰۰ میلیون دلاری می دهد
اقتصاد نیوز: صندوق بین المللی پول اعلام کرد که برای کمک به کشور گرجستان به منظور تامین کسری بودجه و نیازهای مالی خود در راستای مقابله با پاندمی کووید-۱۹، مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار به این کشور وام خواهد داد.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایبِنا؛ این نهاد جهانی پیشتر با افزایش اعتبار بودجه تخصیصی به گرجستان در حدود ۴۴۸ میلیون دلار موافقت کرده بود.
صندوق بین المللی پول با انتشار بیانیهای اعلام کرد: انتظار میرود که پاندمی کرونا تاثیر چشمگیری روی اقتصاد گرجستان بر جای گذاشته و خط سیر اقتصادی مثبت سالهای گذشته آن را قطع کند.
این صندوق ماه گذشته پیش بینی کرده بود که تولید ناخالص داخلی گرجستان در سال ۲۰۲۰ با کاهش ۴درصدی مواجه شده و در سال ۲۰۲۱ همین میزان رشد اقتصادی را تجربه کند.
این کشور ۳.۷ میلیون نفری واقع شده در قفقاز جنوبی تاکنون ۵۸۲ مورد ابتلا و هشت تلفات ناشی از کرونا را گزارش کرده است.
ارسال نظر