فوتبال عامل آشتی کرهجنوبی با شمالی می شود ؟
فوتبال پدیده عجیبی است. حالا دیپلماسی فوتبال مورد استفاده همه کشور ها قرار می گیرد.در تازه ترین این مورد نیز دو کشور کره جنوبی و شمالی که سالها درگیر جنگ سرد هستند ممکن است بخاطر موضوع فوتبال با هم آشتی و صلح کنند.

کرهجنوبی درخواست کرد میزبان مشترک جام جهانی ۲۰۳۰ با کرهشمالی، چین و ژاپن شود.مسابقات جام جهانی 2030 میتواند برای اولین مرتبه در تاریخ به صورت مشترک در 4 کشور برگزار شود.
براساس درخواستی که کرهجنوبی امروز داد، این کشور اعلام آمادگی کرد همراه با چین،ژاپن و کرهشمالی برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال را برعهه داشته باشد.
مونجائه، رئیس جمهور جدید کرهجنوبی ضمن طرح این موضوع اظهارداشت با جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا دراین مورد صحبت کرده است.
به باور کرهایها،برگزاری مسابقات به صورت مشترک میان 4 کشور، راهی مناسب برای عادیسازی با دولت پیونگ یانگ خواهد بود.
این در حالیست که کرهجنوبی و شمالی از سال 1950 همچنان در تعارض بوده و هیچگاه میان این دو کشور معاهده صلحی امضا نشده است.
ارسال نظر