مشاور وزیر بهداشت

خروج آمریکا از برجام بر بازارتجهیزات پزشکی هم اثر ندارد

کدخبر: ۲۱۲۸۸۰
اقتصاد نیوز : مشاور وزیر بهداشت گفت: خروج آمریکا از برجام تاثیر محسوسی بر روی بازار تجهیزات پزشکی ندارد.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از مهر ، دکتر رضا مسائلی افزود: حجم بازار تجهیزات پزشکی کشور، بالغ بر دومیلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو است و حدود ۳۰ درصد این بازار تولید داخل است و سایر بازار تجهیزات پزشکی، محصولات اروپایی است و خروج آمریکا از برجام تاثیر محسوسی بر روی این بازار ندارد چون این مسائل تازگی ندارد و از ابتدای انقلاب اسلامی، تحریم هستیم و این موضوع جدیدی نیست.

وی اظهار داشت: در حال حاضر بازار تجهیزات پزشکی در دنیا، رقابتی است و تصمیم ترامپ باعث از دست رفتن بازار ایران برای تولید کنندگان تجهیزات پزشکی آمریکایی می شود و آنها باید جای خود را به شرکت ها و محصولات با کیفیت اروپایی بدهند.

مسائلی تاکید کرد: به عنوان متولی تجهیزات پزشکی کشورمی گویم که تصمیم اخیر ترامپ، هیچ تاثیری بر تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی کشور ندارد.

مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت اظهار داشت: بخش قابل توجهی از مواد اولیه مورد نیاز تولید تجهیزات پزشکی در داخل کشور، محصولات پتروشیمی است که مشکلی از این بابت نداریم و قطعات الکترونیکی و یدکی مورد نیاز تجهیزات پزشکی نیز توسط تولید کنندگان محصولات، تامین می شود.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید