ظریف فردا عازم هند می‌شود

کدخبر: ۲۶۰۹۱۷
اقتصادنیوز؛ بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه از سفر محمد جواد ظریف در صدر یک هیات بلند پایه سیاسی و اقتصادی به هند خبر داد.
ظریف فردا عازم هند می‌شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر؛ بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: محمد جواد ظریف فردا دوشنبه در صدر یک هیات بلند پایه سیاسی و اقتصادی عازم هند خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: مدیران ارشد دهها شرکت کارآفرین دولتی و خصوصی وزیر امور خارجه را در این سفر سه روزه همراهی خواهند کرد.

وی دیدار با مقامات هندی، شرکت در همایش تجاری مشترک تجار دو کشور، حضور و سخنرانی در کنفرانس بین المللی سالانه گفتگوی رایسینا را از جمله برنامه های وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این سفر مهم برشمرد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • گزارش «اقتصادنیوز» از معاملات امروز بازار سهام

      اقتصادنیوز: در روزی که ارزش معاملات خرد کم تر از ۱۴ هزار میلیارد تومان بود حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی هم وارد…

    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید