سخنگوی ارتش: در حال بررسی سقوط هواپیما هستیم/ یک نفر زنده است

کدخبر: ۲۶۲۴۲۶
اقتصادنیوز: سخنگوی ارتش با بیان اینکه تیم های ارتش فعلاً در حال بررسی موضوع هستند، گفت: یک نفر از مهندسین پرواز از کارمندان ارتش، زنده است و در بیمارستانی در استان البرز بستری شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، امیرتقی خانی سخنگوی ارتش درباره جزئیات جدیدی از حادثه هواپیمای ۷۰۷ در فرودگاه فتح استان البرز گفت: تیم های ارتش فعلاً در حال بررسی موضوع هستند.

سخنگوی ارتش با بیان اینکه یک نفر از مهندسین پرواز از کارمندان ارتش، زنده است و در بیمارستانی در استان البرز بستری شد، گفت: در مورد تعداد افراد حاضر در هواپیمای ارتش فعلاً نمی توانم اظهارنظری داشته باشم ولی ظاهراً ۱۶ نفر در هواپیما بودند که هنوز نمی توانم قطعی بگویم.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • گزارش «اقتصادنیوز» از معاملات امروز بازار سهام

      اقتصادنیوز: در روزی که ارزش معاملات خرد کم تر از ۱۴ هزار میلیارد تومان بود حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی هم وارد…

    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید