ضبط 3 قطعه اشیا در ورامین

سرویس: سایر رسانه‌ها کدخبر: ۲۶۳۶۹۶
رییس دفتر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ورامین از کشف و ضبط 3 قطعه اشیای قدیمی و تاریخی شامل دو ظرف و یک کتیبه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز، ژیلا خدادادی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عوامل انتظامی شهرستان ورامین در پی اطلاع از عملیات حفاری غیر مجاز در یکی از مناطق شهرستان ورامین، بلافاصله به منطقه اعزام و وارد محل حفاری شدند..

وی افزود: در هنگام حضور عوامل انتظامی، افراد متخلف از محل متواری شده بودند ولی سه قطعه اشیاء تاریخی به همراه یک دستگاه فلزیاب را در محل باقی گذاشته بودند.

خدادادی گفت : این اشیاء هم اکنون در اختیار میراث فرهنگی قرار گرفته تا قدمت و جنس آن از سوی کارشناسان مورد ارزیابی قرار گیرد.

شهرستان ورامین بیش از 400 اثر و محوطه تاریخی دارد که از این تعداد ، 78 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

ورامین با 300 هزار نفر جمعیت در 35 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید