تاکسیهای اینترنتی تحت نظارت شهرداری قرار میگیرند
اقتصاد نیوز:معاون شهردار تهران گفت: براساس دستورالعلمی که با هماهنگی وزارت کشور تهیه شد، از ابتدای مهر تمام تاکسیهای اینترنتی تحت نظارت شهرداری قرار میگیرند.

به گزارش اقتصاد نیوز، محسن پورسید آقایی معاون شهردار تهران درباره تاکسیهای اینترنتی و اقداماتی که شهرداری در این راستا در دستورکار قرار داشته است، به خبرگزاری فارس گفت: دستورالعلمی در این زمینه با هماهنگی وزارت کشور تهیه و بزودی اجرایی خواهد شد.
وی افزود: این دستورالعمل احتمالاً تا پایان هفته جاری در سراسر کشور ابلاغ میشود و بر همین اساس، تا پایان تابستان و از ابتدای مهر تمام تاکسیهای اینترنتی تحت نظارت شهرداری قرار میگیرند.
براساس این گزارش، مدتی پیش شهرداری علیه اتحادیه کسبوکارهای مجازی به دلیل صدور مجوز برای تاکسیهای اینترنتی طرح شکایت و اختلافات قدیمی وارد فاز تازهای شد که موضعگیریها را جدی و رسمیتر کرد و اکنون به نظر میرسد شهرداری در این اختلاف و شکایت پیروز شده و تاکسیهای اینترنتی را تحت نظارت خود درآورده است.
ارسال نظر