مراسم مذهبی بلغارها؛ رقص با صلیب چوبی در آب یخ‌زده + ویدئو عجیب

کدخبر: ۲۶۰۹۳۳
اقتصادنیوز: هزاران نفر از مسیحیان ارتدوکس در بلغارستان در مراسمی سنتی و مذهبی خود را وارد آب‌های یخ زده کردند. در این مراسم که روز یکشنبه ۶ ژانویه برگزار شد، هزاران نفر از مردم صلیب‌هایی که توسط کشیشان در مراسم غسل تعمید به آنها داده شده را با خود وارد آب می‌کنند و در آب می‌رقصند.

به گزارش اقتصادنیوز، روایت‌های سنتی می‌گوید کسانی که این صلیب‌های چوبی را با خود به همراه دارند و وارد آب می‌شوند در طول سال سالم خواهد ماند و ارواح شیطانی از آنها آزاد خواهد شد.

این مراسم سنتی هر ساله از ۶ ژانویه آغاز می‌شود و تا ۱۲ همین ماه ادامه دارد. این مراسم که در شهر کالوفر بلغارستان برگزار می‌شود در فهرست میراث فرهنگی یونسکو هم تعریف شده است و هر سال نمایندگانی از این سازمان بین‌المللی برای تماشا و نظارت بر این مراسم راهی این شهر در بخش مرکزی بلغارستان می‌شوند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید