خبر مهم پیمان پاک درباره قیمت گوشت در ماه رمضان

کدخبر: ۶۲۹۷۳۹
اقتصادنیوز: قائم مقام وزیر جهادکشاورزی درباره قیمت گوشت در ماه رمضان گفت گفت: قیمت این گوشت ۲۸۵ تا ۳۰۰ هزار تومان براساس قطعه‌بندی و دسته‌بندی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار در دسترس مردم قرار می‌گیرد.
خبر مهم پیمان پاک درباره قیمت گوشت در ماه رمضان

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، علیرضا پیمان پاک گفت : برنامه‌ریزی شده که برای اسفندماه ۲۰۰۰ تن گوشت گوسفندی منجمد وارد شود که در حال حاضر در سردخانه‌ها است و آخرین مراحل تاییدیه‌های دامپزشکی را طی می‌کند تا در اسفندماه عرضه شود. این گوشت برای مصرف‌کننده ۲۳۰ هزار تومان است و قطعات پرمصرف مانند ران و سردست ۲۶۰ هزار تومان قیمت مصرف‌کننده است.

خبر مرتبط
درخواست تازه از دولت درباره کالابرگ الکترونیکی/ گوشت کوپنی می‌شود؟

اقتصادنیوز: مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: ۴۰۰ هزار تن گوشت تولید داخل داریم که اگر این میزان گوشت را بر اساس جمعیت کشور یعنی ۸۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر حساب کنیم سرانه مصرف ۵.۹ کیلو می‌شود. در حالی که سال گذشته سرانه مصرف ۷.۵ کیلو بود.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در کنار آن حدود ۱۰ هزار تن گوشت گوساله منجمد وارد و ترخیص شده است. معادل همین میزان هم در گمرکات و در مسیر است. ۱۰ هزار تن هم تولید شده که تا پایان ماه مبارک رمضان ۳۰ هزار تن گوشت گوساله منجمد داریم که برای مصارف صنف و صنعت و رستوران استفاده شود. قیمت این گوشت ۲۸۵ تا ۳۰۰ هزار تومان براساس قطعه‌بندی و دسته‌بندی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار در دسترس مردم قرار می‌گیرد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید