محور چالوس مسدود شد

کدخبر: ۴۷۲۱۰۵
مدیرکل بحران سازمان راهداری از مسدود شدن محور چالوس و آزادراه تهران- شمال به علت ریزش بهمن و برف وکولاک خبر داد.
محور چالوس مسدود شد

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد مهریاری گفت:  با توجه به بارش برف و کولاک و سامانه بارشی که از دیروز بعد از ظهر وارد کشور شده هم اکنون محور چالوس و آزادراه تهران - شمال مسیر رفت و برگشت به علت ریزش بهمن تا اطلاع بعدی مسدود است.

به گفته مدیرکل بحران سازمان راهداری  هم اکنون  در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه و آزادراه‌های قزوین رشت و تهران شمال بارش برف و باران دیده می شود.

طبق پیش بینی و هشدار‌های سازمان هواشناسی با توجه به سامانه بارشی که وارد کشور شده تاکنون تنها یک یا دو محور مسدود شده و نیرو‌های راهداری در حال آماده باش هستند و مسافران از انجام سفر‌های غیر ضرور و بدون تجهیزات در مناطق کوهستانی پرهیز کنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید