یک باند شرکت هرمی متلاشی شد/ 18 نفر بازداشت شدند

کدخبر: ۵۱۶۴۸۹
اقتصادنیوز: فرمانده انتظامی شهرستان شهریار از انهدام یک شرکت هرمی در این شهرستان خبر داد.
یک باند شرکت هرمی متلاشی شد/ 18 نفر بازداشت شدند

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ پیمان فتاحی فرمانده انتظامی شهرستان شهریار اظهار‌ داشت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت اعضاء یک شرکت هرمی در شهر وحیدیه، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

انهدام باند چاپ دلار تقلبی در تهران+فیلم

وی با بیان اینکه ماموران انتظامی با انجام تحقیقات نامحسوس از صحت موضوع اطمینان حاصل کردند افزود: محل فعالیت اعضای این باند در شهر وحیدیه شناسایی و ماموران انتظامی با هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام شدند.

انهدام باند چهارنفره حرفه‌ای سرقت در تهران

فرمانده انتظامی شهرستان شهریار گفت: ماموران 18 نفر از اعضای این شرکت هرمی را دستگیر و شبکه اصلی این باند کلاهبرداری را متلاشی کردند و مقدار زیادی اقلام تبلیغاتی از محل فعالیت متهمان که در یک منزل مسکونی بود، کشف شد.

سرهنگ فتاحی تصریح کرد: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

کشف و انهدام ۲۱۶۸ بطری مشروبات الکلی به دست سپاه

فرمانده انتظامی شهرستان شهریار در پایان خاطرنشان کرد: خوش باوری و عدم اطلاع افراد از جوانب و پیامدهای عضویت در شرکت‌های هرمی، ایجاد امید کاذب پولدار شدن، سطحی‌نگری، بی‌تجربگی و وسوسه از مهمترین علل فعالیت افراد در این شرکت‌ها است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • ایران و آمریکا به نقطه بدون بازگشت می رسند؟

      حفظ روحیه انتقادی در کنار نمایش همبستگی ملی در برابر تهدید خارجی، از ویژگی‌‌‌های بارز جامعه ایران در این برهه حساس…

    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید