مدارس این شهرستان‌های استان تهران غیرحضوری شد

کدخبر: ۶۳۰۹۵۵
اقتصادنیوز: فعالیت مدارس ابتدایی و متوسطه (دوره اول و دوم) شهرستان‌های فیروزکوه، پردیس، دماوند، شهریار و ملارد و بخش رودهن در نوبت صبح و بعد ازظهر روز 8 اسفند ماه غیرحضوری شد.
مدارس این شهرستان‌های استان تهران غیرحضوری شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، بر اساس اعلام آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، به علت بارش برف، یخبندان و کاهش محسوس دما، آموزش در همه مقاطع تحصیلی نوبت صبح و بعدازظهر فیروزکوه، پردیس، دماوند و رودهن به صورت غیرحضوری و کلاس‌ها در بستر پیام‌رسان شاد برگزار خواهد شد.

خبر مرتبط
جزییات تعطیلی مدارس و ادارات لرستان اعلام شد

اقتصادنیوز: جزییات تعطیلی ادارات و مدارس لرستان در سه‌شنبه هشتم اسفندماه اعلام شد.

همچنین آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با صدور اطلاعیه‌ دیگری از غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی (دوره اول و دوم) شهرستان‌ ملارد و شهریار در نوبت صبح فردا بخاطر شرایط جوی و سرمای هوا خبر داد و اعلام کرد: کلاس‌های درس در مدارس این شهرستان ها نیز تعطیل و آموزش در بستر پیام‌رسان شاد برگزار می‌شود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید