مرتضی تبریزی درگذشت/ طناز «جمعه ایرانی» در سکوت خبری به خاک سپرده شد!

کدخبر: ۶۳۳۶۰۳
اقتصادنیوز: مرتضی تبریزی طناز «جمعه ایرانی» و سریال های تلویزیون طنز درگذشت.
مرتضی تبریزی درگذشت/ طناز «جمعه ایرانی» در سکوت خبری به خاک سپرده شد!

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، اصغر سمسارزاده- از بازیگران قدیمی و همکار مرتضی تبریزی ضمن تایید درگذشت مرتضی تبریزی، توضیح داد که این اتفاق ۵ روز پیش افتاده و مراسم خاکسپاری این بازیگر توسط خانواده او در سکوت برگزار شده است.

سمسارزاده درباره علت درگذشت مرتضی تبریزی توضیح داد: آقای تبریزی به دلیل سکته مغزی فوت شده است. او مدتها در بستر بیماری بود و متاسفانه کسی از او یادی نکرد و خانواده او حق دارند که دلگیر باشند.

وی گفت: آخرین کار مرتضی تبریزی به ۶ ماه گذشته در رادیو و برنامه صبح جمعه با شما برمی گردد. متاسفانه همان روزها تکلمش را از دست داد و حالش خوب نبود. بعد از مقطعی دوباره برگشت و شرایط خوبی داشت اما متاسفانه باز هم بدتر شد و دیگر نتوانست به رادیو بیاید.

سمسار زاده یادآور شد: تبریزی سال‌های سال تئاتر کار می‌کرد و یکی از دوستان قدیمی من بود. متاسفانه او فوت شد و ما اطلاعی نداشتیم و امروز بد از ۵ روز متوجه شدیم. خانواده ایشان هم اطلاعی ندادند.

خبر مرتبط
تغییر چهره شدید بازیگر «یوسف پیامبر» در گذر زمان + عکس

اقتصادنیوز : تصویر تازه‌ای از جعفر دهقان، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در فضای مجازی منتشر شده و به دلیل تغییر چهره او مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته‌ی سمسارزاده مرتضی تبریزی ۴۰ سال در رادیو فعالیت داشت و سال‌ها با یکدیگر در تئاتر کارهای پرفروشی داشتند.

به گفته این بازیگر مرتضی تبریزی ۵ روز پیش درگذشت و در یکی از قطعات بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید