هشدار هواشناسی برای این استان/ بارش‌های سیلابی و تگرگ در راه است!

کدخبر: ۶۵۱۶۲۲
اقتصادنیوز: مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: ارتفاع بارش باران در شهرستان سراوان به ۱۰ میلی‌متر رسید.
هشدار هواشناسی برای این استان/ بارش‌های سیلابی و تگرگ در راه است!

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محسن حیدری اظهار کرد: از ۶ ایستگاه هواشناسی و باران سنجی سیستان و بلوچستان گزارش باران مخابره شد، که از شهرک سبحان ۱۱، کله گزان ۹، دشتوک هشت، شهر محمدی ۵.۵، رئیس آباد سه میلی متر باران داشته‌ایم.

خبر مرتبط
احتمال وقوع سیل و تخریب محصولات کشاورزی در این استان‌ها

اقتصادنیوز: کارشناس سازمان هواشناسی از صدور هشدار زرد برای ۱۳ استان کشور خبر داد.

وی بیان کرد: رخداد رگبار باران و رعد و برق برخی نقاط بارش تگرگ و وزش باد شدید لحظه‌ای تا شامگاه شنبه برای ارتفاعات جنوبی سیستان و بلوچستان پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان به شهروندان توصیه کرد از چرای دام در ارتفاعات، فعالیت‌های کوهنوردی، دریایی پرهیز و از اسکان، تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه در زمان بارندگی خودداری و از محصولات کشاورزی محافظت شود.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • تنفر متقابل میان اردوغان و نتانیاهو به روایت انیستیو واشنگتن

      اقتصادنیوز: آنکارا با محدود شدن توان هسته‌ای ایران مشکلی ندارد، اما هم‌زمان از مشاهده برتری نظامی اسرائیل نگران است و…

    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید