تهرانی‌ها منتظر یخبندان باشند

کدخبر: ۷۰۷۴۸۵
اقتصادنیوز: مدیرکل هواشناسی استان تهران از کاهش ۴ تا ۸ درجه ای دما و یخبندان زمین برای صبح فردا خبر داد.
تهرانی‌ها منتظر یخبندان باشند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مازیار غلامی در خصوص وضعیت جوی و آب و هوایی استان تهران اظهار کرد: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش، یابی طی دو روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد پیش بینی می‌شود.

غلامی گفت: از روز سه شنبه ۱۴ اسفندماه تا پنج شنبه ۱۶ اسفندماه آسمان استان تهران نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد و در مناطق پرتردد شهری در بعضی ساعات همراه با غبار محلی پیش بینی می‌شود.

خبر مرتبط
پیش‌بینی وضعیت جوی تهران طی 2 روز آینده/ دما دیشب به منفی 20 درجه رسید

اقتصادنیوز: دما تا ۸ درجه در تهران کاهش می‌یابد.

مدیرکل هواشناسی استان تهران عنوان کرد: از اواخر وقت چهارشنبه تا روز پنجشنبه در نیمه شمالی استان به ویژه ارتفاعات در بعضی ساعات بارش برف و باران مورد انتظار می‌باشد.

وی بیان کرد: از امروز تا صبح دوشنبه کاهش محسوس دما به طور میانگین ۴ تا ۸ درجه سلسیوس و یخبندان سطح زمین و از سه شنبه تا پنجشنبه روند افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید