فرودگاه بن گوریون هدف قرار گرفت

کدخبر: ۷۲۲۸۹۵
اقتصادنیوز: ارتش اسرائیل از رصد یک موشک شلیک شده از یمن به سمت فرودگاه بن گوریون خبر داد.
فرودگاه بن گوریون هدف قرار گرفت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از رصد یک موشک شلیک شده از سوی یمن و مقابله با آن خبر داده و بر فعال شدن آژیرهای خطر در برخی از مناطق مرکزی اراضی اشغالی تاکید کرد.

جبهه داخلی ارتش رژیم اشغالگر نیز اعلام کرد آژیرهای خطر در مناطقی از اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو و مناطق غربی قدس در پی شلیک موشک از سوی یمن فعال شده است.

خبر مرتبط
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به صهیونیستها

اقتصادنیوز: یک منبع در وزارت دفاع یمن گفت: تمام سرمایه گذاران و شرکتهای خارجی فعال در فلسطین اشغالی باید فورا این مکان را ترک کنند، زیرا آنجا هرگز امن نخواهد بود.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی اعلام کرد موشک شلیک شده از سوی یمن به سمت فرودگاه بن گوریون در حرکت بوده که توسط موشک‌های پدافندی منهدم شده است.

پلیس رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد در پی فعال شدن آژیرهای خطر در تل آویو و قدس عملیات جستجوی میدانی خود را آغاز کرده است.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید