ترافیک در جاده‌های مازندران سنگین است

کدخبر: ۷۲۶۶۵۹
اقتصادنیوز: مرکز مدیریت راه‌های مازندران اعلام کرد که در زمان حاضر ترافیک در محورهای ارتباطی استان سنگین و نیمه سنگین است.
ترافیک در جاده‌های مازندران سنگین است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، مرکز مدیریت راه‌های مازندران گزارش داد که امروز یکشنبه ترافیک در جاده چالوس - کرج، ‌آزادراه تهران - شمال و مسیر شمال به جنوب حدفاصل دزبن تا هریجان نیمه سنگین است.

در همین حال بنا به گزارش این مرکز ترافیک در جاده هراز مسیر رفت و برگشت در محدوده سه راهی چلاو و مسیر شمال و جنوب محدوده های بایجان، آب اسک و زیار نیمه سنگین و سنگین است.

خبر مرتبط
ترافیک ورودی‌های تهران سنگین است

اقتصادنیوز: مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: ترافیک در برخی محورهای ورودی پایتخت سنگین است.

جاده های کیاسر و سوادکوه ترافیک وجود ندارد و ترافیک عادی و روان در جریان است. در زمان حاضر تردد در تمامی محورهای مازندران به صورت ۲ طرفه در جریان است و از نظر شرایط آب و هوایی مداخلات جوی در راه های استان وجود ندارد.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید