پلیس فتا هشدار داد/ مراقب شنود مکالمات خانوادگی باشید

کدخبر: ۷۲۷۷۹۷
اقتصادنیوز: به گفته رئیس پلیس فتا این روزها حتی مکالمات تلفنی معمولی با بستگان داخل یا خارج از کشور می‌تواند مورد شنود قرار گیرد، اگر کسی از شما درباره وضعیت منطقه‌تان، محل زندگی‌تان یا حوادث اطرافتان پرسید، پاسخ شما باید با احتیاط و در صورت امکان «نمی‌دانم» باشد.
پلیس فتا هشدار داد/ مراقب شنود مکالمات خانوادگی باشید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتای فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به شرایط خاص امنیتی و سایبری ناشی از تهدیدات رژیم صهیونیستی، نسبت به استفاده ناآگاهانه از اپلیکیشن‌ها و پیام‌رسان‌های خارجی هشدار داد و اظهار کرد: دشمن به بسیاری از پلت‌فرم‌ها و پیام‌رسان‌های خارجی اشراف کامل دارد و از طریق همین ابزارها می‌تواند به اطلاعات موجود در گوشی‌های کاربران دسترسی پیدا کند و از آن سوءاستفاده نماید، بنابراین توصیه می‌کنم که هموطنان عزیز از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده نمایند.

خبر مرتبط
هشدار؛ لینک‌های پیامکی را باز نکنید

هموطنان لینک های پیامکی که برای آنها ممکن است ارسال شود را به جهت مخاطره آمیز بودن باز نکنند.

وی افزود: در شرایطی که دشمن با انواع جنگ ترکیبی، از جمله جنگ شناختی و سایبری علیه ملت ما فعال است، مردم باید توجه کنند که اپلیکیشن‌های ناشناخته و دارای دسترسی‌های غیرمجاز می‌توانند به‌راحتی کنترل تجهیزات هوشمند را در اختیار بگیرند و حتی اطلاعات حساس را ناخواسته در اختیار مجرمان سایبری یا دشمنان خارجی قرار دهند.

سردار مجید تأکید کرد: زیرساخت‌هایی که سرور و مرکز مدیریت آن‌ها در خارج از کشور است، از دایره حاکمیت سایبری ما خارج‌اند و باید در استفاده از آن‌ها احتیاط بیشتری به‌خرج داده شود. اطلاعاتی که در این فضاها ردوبدل می‌شود، می‌تواند مورد شنود یا تحلیل قرار گیرد و علیه امنیت ملی و حتی امنیت شخصی کاربران به‌کار گرفته شود.

رئیس پلیس فتا خاطرنشان کرد: ما بارها از طریق سایت رسمی پلیس فتا و رسانه‌ها توصیه کرده‌ایم که کاربران از نصب اپلیکیشن‌های مشکوک و ناشناس خودداری کنند، توصیه می‌کنیم که مردم عزیز حتماً هشدارهای پلیس فتا را مطالعه کنند و در رعایت آن‌ها جدی باشند.

وی همچنین در توصیه‌ای مهم به خانواده‌ها گفت: این روزها حتی مکالمات تلفنی معمولی با بستگان داخل یا خارج از کشور می‌تواند مورد شنود قرار گیرد. اگر کسی از شما درباره وضعیت منطقه‌تان، محل زندگی‌تان یا حوادث اطرافتان پرسید، پاسخ شما باید با احتیاط و در صورت امکان «نمی‌دانم» باشد. انتقال جزئیات شرایط و اتفاقات، به‌ویژه از مناطق حساس، حتی از روی دلسوزی خانوادگی، می‌تواند به ابزاری علیه امنیت کشور بدل شود.

سردار مجید گفت: برای حفظ امنیت خانواده، محله و کشورمان، هرگونه اطلاعاتی که لزومی به اشتراک‌گذاری آن نیست، نباید در فضای مجازی یا تلفنی مطرح شود، دشمن در کمین نشسته است؛ بیایید نگذاریم از کلام ساده ما، سلاحی علیه خودمان بسازد.

رئیس پلیس فتا اعلام کرد: در این شرایط، همکاران ما در سراسر کشور با حداکثر توان و تجهیزات فنی در حال رصد، پایش و مقابله با هرگونه اقدام خرابکارانه در بستر فضای مجازی هستند و هر شهروندی که احساس کند مورد نفوذ سایبری، هک یا تهدید آن‌لاین قرار گرفته است، باید بدون فوت وقت با سامانه‌های پلیس فتا تماس بگیرد.

وی گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک سایبری، دریافت پیام‌های تهدیدآمیز، دسترسی غیرمجاز به حساب‌ها، افشای اطلاعات شخصی یا مشکلات امنیتی، از طریق  تماس با شماره 096380 (مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا) و یا با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس فتا در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها مشکلات خود را مطرح کنند.

رئیس پلیس فتا تأکید کرده است که تمامی گزارش‌های مردمی به‌صورت محرمانه بررسی می‌شود و تیم‌های تخصصی رسیدگی فوری به پرونده‌های امنیتی و موارد مشکوک را در دستور کار دارند.

سردار مجید در پایان خاطرنشان کرد: در جنگ ترکیبی امروز، پلیس فتا نقش خط مقدم در جبهه فضای مجازی را دارد و با مشارکت مردم می‌توان تهدیدات را در نطفه خنثی کرد. امنیت سایبری، امنیت ملی است و همه ما در حفظ آن سهیم هستیم.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید