درخواست شهردار آمستردام برای حمایت اروپا از فلسطینیان

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، فمکه هالسما در جلسه شورای شهر آمستردام نسبت به استانداردهای دوگانه در برخورد با بحرانهای حقوق بشر هشدار داد و گفت: سرنوشت مردم غزه بسیاری از ساکنان پایتخت هلند را عمیقاً تحت تأثیر قرار میدهد.
هالسما با استناد به گزارشهای مؤسسه ملی مطالعات امنیتی هلند و سازمانهای بینالمللی حقوق بشر، افزود: صحبت در مورد خشونت نسلکشی در غزه غیر منطقی نیست و حال وقت آن است که اختلافات سیاسی را کنار بگذاریم و بر نجات جان انسانها تمرکز کنیم.
وی با بیان اینکه جامعه بینالمللی از جمله هلند موظف است تا در برابر نقض حقوق بشر از سوی رژیم صهیونیستی در غزه ایستادگی کند، تاکید کرد: نامهای رسمی به کابینه هلند ارسال و از آنها خواهم خواست که به (رژیم) اسرائیل فشار بیاورند تا فوراً خشونت علیه ساکنان غزه را متوقف کند.
شهردار آمستردام همچنین خواستار اقدامات عملی دولت هلند در این باره شد و افزود: صدور بیانیه از سوی دولت درباره لزوم توقف خشونت در غزه بدون برداشتن گامهای مشخص و عملی در این خصوص بیمعنی خواهد بود.
به گزارش ایرنا، جورجیا ملونی نخستوزیر ایتالیا روز چهارشنبه در حالیکه اوضاع بشردوستانه در غزه را «غمانگیز و غیرقابل توجیه» توصیف کرد، گفت که رژیم صهیونیستی باید به قوانین بینالمللی احترام بگذارد.
ملونی اظهار کرد: در ماههای اخیر چندین بار با بنیامین نتانیاهو نخستوزیر (رژیم صهیونیستی) گفت وگو کردهام و این مذاکرات اغلب دشوار بوده است.
نخستوزیر ایتالیا افزود: همواره بر ضرورت یافتن راهی برای پایان دادن به خصومتها و احترام به قوانین بینالمللی و حقوق بشر بینالمللی تاکید کردهام. درخواستی که امروز بار دیگر آن را تکرار میکنم.
حملات ارتش رژیم صهیونیستی در حالی به نوار غزه ادامه دارد که محاصره و گرسنگی شدید، جان ساکنان این منطقه را در معرض خطر جدی قرار داده است.
رژیم صهیونیستی از تاریخ دوم مارس (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) گذرگاههای غزه را به روی غذا، دارو و کمکهای بشردوستانه بسته و همین موضوع بحران انسانی موجود در این منطقه را تشدید کرده است.
محدودیتهای شدید این رژیم بر ارسال اقلام حیاتی، بیش از ۲ میلیون فلسطینی را در شرایطی ناگوار قرار داده است و سازمانهای بینالمللی این اقدامات را نوعی مجازات جمعی عمدی توصیف کردهاند.
با تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید که بیشتر آنها زن و کودک بودهاند.
ارسال نظر