واکنش بقائی به رویکردهای آمریکا در پرونده هسته‌ای ایران

کدخبر: ۷۲۰۷۳۵
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه درباره برخی رویکردهای جدید در پرونده هسته‌ای ایران گفت: نمی‌توان نیت دقیق طرف آمریکایی از طرح موضوع «صفر کردن سطح غنی‌سازی» را به‌طور کامل درک کرد
واکنش بقائی به رویکردهای آمریکا در پرونده هسته‌ای ایران

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی با شبکه خبری المیادین درباره برخی رویکردهای جدید در پرونده هسته‌ای ایران اظهار کرد: نمی‌توان نیت دقیق طرف آمریکایی از طرح موضوع «صفر کردن سطح غنی‌سازی» را به‌طور کامل درک کرد.

وی با اشاره به رویکرد جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای منطقه افزود: ایران برای همسایگان خود جایگاه ویژه‌ای قائل است و امنیت منطقه‌ای را یک اولویت راهبردی می‌داند.

خبر مرتبط
پیشنهادهای ایران به آمریکا در مذاکرات + فیلم

اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز خود در پاسخ به پرسش اکوایران تاکید کرد که اگر قصد و نیت طرف مقابل این باشد که صنعت هسته‌ای ایران را تعطیل و غنی‌سازی را متوقف کند، صورت ‌مسئله را تغییر می‌‎دهد.

بقایی با تأکید بر ضرورت تقویت همکاری‌های منطقه‌ای، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که منطقه‌ای قوی، زمانی شکل می‌گیرد که کشورهایی قدرتمند، همدل و در تعامل سازنده با یکدیگر حضور داشته باشند و بر همین اساس، همواره آماده گفت‌وگو و همکاری با همسایگان هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین گفت: هر ناظری می‌تواند این جمع‌بندی را داشته باشد که برخی جریان‌های تأثیرگذار در ساختار سیاسی آمریکا، از جمله قانون‌گذاران، تحت تأثیر فشارهایی قرار دارند که با مسیر دیپلماسی همراستا نیست.

خبر مرتبط
خبر جدید درباره زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا

اقتصادنیوز: لارنس نورمن، خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، زمان و مکان برگزاری دور پنجم مذاکرات واشنگتن-تهران را اعلام کرد.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو تأکید کرد: به نظر می‌رسد یکی از محورهای اصلی این فشارها، رژیم صهیونیستی باشد که در تلاش است فضای منطقه را در حالت بی‌ثباتی و تنش دائمی نگاه دارد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید