اصابت مستقیم موشکهای ایرانی به پنج پایگاه نظامی رژیم اسرائیل

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، روزنامه تلگراف در گزارشی با استناد به دادههای یک دانشگاه در آمریکا تایید کرد که در طول جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی، موشکهای ایرانی پنج پایگاه نظامی را در سرزمینهای اشغالی مورد اصابت قرار دادهاند و مقامهای تلآویو آن را علنی نکردهاند.
بر اساس دادههای راداری که به دست این روزنامه انگلیسی رسیده است، موشکهای ایرانی در طول جنگ ۱۲ روزه اخیر، مستقیم به پنج تاسیسات نظامی در سرزمینهای اشغالی اصابت کردهاند.
این روزنامه خاطرنشان کرده است که رژیم اسرائیل به دلیل قوانین سختگیرانه سانسور نظامی، نتایج این حملات را علنی نکرده است.
اقتصادنیوز: دبیرکل ناتو با هشدار درباره تهدیدهای فزاینده روسیه گفت: اگر ارتش قدرتمند نسازیم، باید زبان روسی یاد بگیریم.
نتایج اخیر براساس دادههای بدست آمده از یک دانشگاه آمریکایی در ایالت «اورگان» با تلگراف به اشتراک گذاشته شده است؛ دانشگاهی که متخصص استفاده از دادههای رادارهای ماهوارهای برای تشخیص آسیب بمب در مناطق جنگی است.
این دادهها نشان میدهد که پنج تاسیسات نظامی رژیم اسرائیل در شمال، جنوب و مرکز سرزمینهای اشغالی از جمله یک پایگاه هوایی بزرگ، یک مرکز جمعآوری اطلاعات و یک پایگاه لجستیکی توسط ۶ موشک ایرانی مورد اصابت قرار گرفته است.
گزارشها حاکی است که این حملات علاوه بر ۳۶ حمله دیگری است که پیش از این مشخص شده بود به سامانههای دفاع هوایی رژیم اسرائیل نفوذ و خسارات قابل توجهی به زیرساختهای مسکونی و صنعتی وارد کردهاند.
تحلیلهای تلگراف همچنین نشان میدهد: در حالی که به ادعای مقامهای صهیونیستی، بیشتر موشکهای ایرانی رهگیری شدند، نسبت موشکهای ایرانی که به هدف اصابت کرده بودند در هشت روز نخست جنگ به طور پیوسته افزایش یافته است.
کارشناسان اگرچه دلیل مشخصی برای این وضعیت اعلام نکرده، اما اذعان داشته اند که یکی از دلایل این امر می تواند ناشی از بهبود تاکتیکهای شلیک و استفاده ایران از موشکهای پیشرفتهتر باشد.
این روزنامه در ادامه تشریح کرده است: هرچند گنبد آهنین شناختهشدهترین سیستم دفاع هوایی صهیونیستها ارزیابی میشود، اما در واقع برای محافظت در برابر پرتابههای کوتاهبرد مانند خمپاره طراحی شده است.
نکته مهم دیگر از نقطه نظر نویسنده این مطلب آن است که سامانههای دفاعی رژیم اسرائیل در طول جنگ ۱۲ روزه توسط ۲ سیستم دفاع موشکی زمینی تاد (THAAD) آمریکا و رهگیرهای مستقر در کشتی آمریکایی در دریای سرخ، پشتیبانی میشدند.
براساس گزارشها، آمریکا در طول این جنگ دستکم ۳۶ رهگیر تاد را با هزینهای حدود ۱۲ میلیون دلار در هر بار پرتاب کرده است.
اقتصادنیوز: قاسم محبعلی، دیپلمات سابق، در گفتوگویی اختصاصی با اکوایران توضیح داد که این آتشبس حاصل مجموعهای از تعاملات غیرعلنی میان ایران، قطر، آمریکا و برخی کشورهای دیگر بوده و نهایتاً با انتشار بیانیهای از سوی ترامپ در شبکه اجتماعی ایکس علنی شده است.
راویو دراکر خبرنگار شبکه تلویزیونی کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز هفته گذشته اذعان کرد: «موشکهای [ایرانی] زیادی به پایگاههای ارتش اسرائیل و مکانهای استراتژیک اصابت کردهاند که ما تا به امروز در مورد آنها گزارش ندادهایم. این سبب شده تا مردم ندانند ایرانیها چقدر دقیق بودهاند و در بسیاری از نقاط چقدر خسارت وارد کردهاند».
تلگراف نیز یادآور شده است که مقامهای ایرانی پیش از این اعلام کرده بودند که اصلیترین راه نفوذ به پدافند هوایی رژیم صهیونیستی، استفاده همزمان از موشکها و پهپادها برای سردرگم کردن سامانه های دفاعی بوده است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بینالملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هستهای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.
در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایتهای هستهای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.
رئیسجمهوری آمریکا در چهارم تیرماه ۱۴۰۴ مدعی توافق آتشبس میان ایران و رژیم صهیونیستی شد. جمهوری اسلامی ایران هم با بیان این که آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.
ارسال نظر