هیئت مذاکره کننده ایران در مسیر ژنو/عراقچی: توافق در دسترس است، اگر دیپلماسی در اولویت باشد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از صدا و سیما، وزیر امور خارجه و هیئت همراه عصر دوشنبه تهران را به مقصد ژنو به منظور شرکت در دور سوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا ترک کردند.
اقتصادنیوز: ترامپ به ریسکهای احتمالی واقف است و احتمالا به دنبال ترساندن ایران باشد. او در کتاب خود هم نوشته که قبل از هر مذاکرهای، تمام قدرتت را به طرف مقابل نشان بده تا حداکثر اهرم فشار را داشته باشی. در مورد ایران هم او ترجیح میدهد به توافق برسد تا اینکه مجبور شود عملیات نظامی انجام دهد، اما احتمال دستیابی به توافق چندان بالا نیست..
وزیر امور خارجه پیش از عزیمت برای این دور از گفتگوها که با میانجیگری عمان برگزار می شود، تاکید کرد: «ایران برمبنای تفاهمهایی که در دور پیشین شکل گرفت، با عزمی راسخ برای دستیابی به یک توافق عادلانه و منصفانه در کوتاهترین زمان ممکن، گفتوگوها با ایالات متحده را در ژنو از سر خواهد گرفت».