واکنش چین به ادعای آمریکا درباره استفاده از یک سامانه دوش‌پرتاب ساخت چین برای سرنگونی جنگنده آمریکایی در ایران

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۸۵۳۰
اقتصادنیوز: چین اعلام کرد: «ما تهمت‌های بی‌اساسی را که واشنگتن درباره استفاده ادعایی از یک سامانه پدافند هوایی دوش‌پرتاب ساخت چین برای سرنگونی یک جنگنده آمریکایی در ایران در ماه گذشته مطرح کرده است، رد می‌کنیم.»
واکنش چین به ادعای آمریکا درباره استفاده از یک سامانه دوش‌پرتاب ساخت چین برای سرنگونی جنگنده آمریکایی در ایران

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، دولت چین امروز (شنبه) در واکنش به اتهامات مطرح‌شده از سوی واشنگتن، اعلام کرد که این اتهامات را قاطعانه رد می‌کند. 

در بیانیه‌ای که از سوی پکن منتشر شد، آمده است: «ما تهمت‌های بی‌اساسی را که واشنگتن درباره استفاده ادعایی از یک سامانه پدافند هوایی دوش‌پرتاب ساخت چین برای سرنگونی یک جنگنده آمریکایی در ایران در ماه گذشته مطرح کرده است، رد می‌کنیم.»

خبر مرتبط
ادعای ان‌بی‌سی درباره سرنگونی جنگنده آمریکایی اف-۱۵ بر فراز جنوب غربی ایران/ احتمالاً با یک موشک دوش پرتاب ساخت چین هدف قرار گرفته/ مشخص نیست که این تجهیزات نظامی، دقیقاً چه زمانی به ایران تحویل داده شده‌اند

اقتصادنیوز: منابع گفتند که مقام‌های آمریکایی همچنان در حال بررسی جزئیات و شرایط سرنگونی جنگنده آمریکایی F-15 در ماه آوریل هستند. این نخستین بار در چند دهه اخیر بود که یک جنگنده آمریکایی بر اثر آتش دشمن ساقط می‌شد.

پیش از این شبکه ان‌بی‌سی به نقل از سه منبع آگاه مدعی شده بود که جنگنده اف-۱۵ آمریکایی که ماه گذشته در جنوب ایران سرنگون شد، احتمالا هدف یک موشک دوش‌پرتاب ساخت چین قرار گرفته بود. 

این در حالی است که پیش‌تر فرانس ۲۴، در گزارشی گفته بود که این جنگنده احتمالا در اثر اصابت موشک دوش‌پرتاب ایرانی «میثاق» سرنگون شده است.

ترامپ پس از سرنگون شدن جنگنده اف-۱۵، گفت که این جنگنده آمریکایی هدف یک موشک دوش‌پرتاب قرار گرفته است.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O