نتانیاهو دستور جنگی صادر کرد
اقتصادنیوز: نتانیاهو اعلام کرد که ارتش بر اساس دستورات رهبران سیاسی به حملات خود در لبنان و غزه ادامه می دهد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، بنیامین نتانیاهو از دستور و آزادی عمل به ارتش رژیم صهیونیستی برای تشدید حملات در لبنان و نوارغزه خبر داد.
خبر مرتبط
آکسیوس: نتانیاهو لزوماً نیازی به پیروزی در انتخابات ندارد
اقتصادنیوز: آکسیوس در گزارشی مدعی شده است که دونالد ترامپ برای حفظ بنیامین نتانیاهو در قدرت لزوماً به پیروزی او در انتخابات نیاز ندارد؛ بلکه جلوگیری از تشکیل دولت توسط مخالفان میتواند نتانیاهو را تا برگزاری انتخابات جدید در سمت نخستوزیری نگه دارد
ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که در شب گذشته یک افسر ارتش و دو نظامی بر اثر اصابت هواگرد انتحاری به آنها در جنوب لبنان به شدت زخمی شدند و جراحات آنها خطرناک است.
ادامه جنایات اشغالگران در ویران کردن منازل مردم جنوب لبنان
تصاویری منتشر شده که نشان می دهد اشغالگران صهیونیست، منازل باقی مانده و اموال و دارایی های مردم شهرک میس الجبل در جنوب لبنان را منفجر و تخریب می کنند.
خبرگزاری رسمی لبنان هم از جنایت ارتش رژیم صهیونیستی در منفجر کردن و تخریب منازل مردم در شهرک طلوسه و شهر بنت جبیل خبر داد.