سکه و طلا در آستانه ماه محرم ارزان می شود؟

کدخبر: ۴۳۱۴۵۶
نائب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: پیش‌بینی می‌کنم هفته آینده قیمت سکه و طلا تغییرات و نوسانات چندانی نخواهد داشت.
سکه و طلا در آستانه ماه محرم ارزان می شود؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، محمد کشتی آرای در خصوص قیمت طلا در هفته گذشته و پیش‌بینی بهای آن در هفته آینده، اظهار داشت: تغییرات اونس جهانی هفته گذشته بسیار کم بود و به طور میانگین دو دلار کاهش داشت.

وی افزود: به این صورت که قیمت اونس جهانی جگدر ابتدای هفته ۱۸۱۴ دلار بود و روز پنجشنبه به ۱۸۱۲ دلار رسید بنابراین میانگین دو دلار کاهش قیمت داشتیم.

نائب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران اظهار داشت: مجموع قیمت طلا و سکه در هفته اخیر سیر نزولی داشت و این امر به دو دلیل بود یکی اینکه قیمت ارز کاهش یافت و بهای دلار در معاملات دلار ۲۵۰ تومان ارزان شد و عامل دوم نیز کاهش تقاضا و داد و ستدها به دلیل نزدیک شدن ایام محرم بود.

وی ادامه داد: سکه طرح قدیم با ۱۵۰ هزار تومان کاهش بهای هفتگی در آخرین معاملات روز پنجشنبه به ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، سکه طرح جدید با کاهش ۲۲۰ هزار تومانی به قیمت ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، نیم سکه با کاهش ۲۰ هزار تومانی به ۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و ربع سکه با ۱۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی به ۳ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان رسید.

پیش‌بینی تازه درباره بازار طلا در آستانه محرم/ قیمت‌ها را ببینید

به گفته کشتی آرای سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز با ۱۰۰ هزار تومان کاهش به ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان هر مثقال طلا نیز با ۱۱۰ هزار تومان کاهش هفتگی روز پنجشنبه در آخرین معاملات هر مثقال طلا ۴ میلیون و ۷۶۶ هزارتومان معامله شد و هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۲۴ هزارتومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات روز پنجشنبه یک میلیون و ۱۱۰ هزار تومان داد و ستد شد.

وی با بیان اینکه کاهش تقاضا برای طلا موجب کاهش قیمت این فلز زرد نمی‌شود، گفت: کاهش تقاضا موجب کم شدن حباب سکه می‌شود؛ بنابراین قیمت اصل طلا در ایام نزدیک‌ به ماه محرم که تقاضا کاهش می‌یابد کم نمی‌شود و تنها روی قیمت سکه و کاهش حباب موثر است زیرا قیمت جهانی طلا و قیمت ارز است که بر کاهش طلا و سکه تاثیر دارد.

کشتی آرای تصریح کرد: پیش بینی می‌کنم قیمت جهانی طلا در هفته آینده با توجه به اینکه در ماه آگوست هستیم و بسیاری از شرکت‌ها در تعطیلات تابستانی هستند، تغییر زیادی نخواهد داشت و تغییرات احتمالی قیمت طلا در هفته پیش رو مربوط به نرخ ارز خواهد بود.

به گفته نائب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران، حباب سکه در محدوده ۴۷۰ هزار تومان است.

وی تاکید کرد: تقاضا برای مصنوعات طلا نیز از چند روز قبل کاهش یافته است و تقاضایی برای طلای آب شده وجود ندارد و بازار روال عادی خود را دارد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید