عسگر اولادی:

نگرانم رای نیاورم/رفقای قدیمی آرزو دارند من نباشم

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۱۱۳۳۲
اسدالله عسگراولادی عنوان کرد: هیچ کس از این که در انتخابات اتاق رای نیاورد ضربه نمی‌خورد. من نگرانم رای نیاورم، زیرا امام من را در اتاق منصوب کرده و می‌خواهم تا آخر عمر به دستور ایشان احترام بگذارم.
نگرانم رای نیاورم/رفقای قدیمی آرزو دارند من نباشم

به گزارش اقتصادنیوز، اسدالله عسگراولادی چهره شناخته‌ای است که از همان روزهای اول انقلاب اسلامی با حکمی از سوی امام خمینی(ره) به اتاق بازرگانی رفت و اکنون که در آستانه 81 سالگی قرار دارد می‌گوید نگرانم که رای نیاورم.

به اعتقاد او؛ اتاق منفعتی ندارد و ماندش در آن‌جا صرفا به دلیل حکم امام خمینی(ره) است.

اما همراه همیشگی عسگراولادی، مجید رضا حریری در واکنش به این حرف عسگر اولادی با لبخندی رای نیاوردن عسگراولادی را غیر ممکن می‌داند و تاکید می‌کند : «حاج آقا اصلا نگران رای آوردن نیست.»

عسگر اولادی در ادامه اعلام می‌کند: یکی از کسانی که بسیار از رای نیاوردن من خوشحال می‌شود همسرم است.

او در پاسخ به این سوال که چرا در آستانه 81 سالگی خود را بازنشسته نمی‌کنید؟ می‌گوید: من اهل بازنشستگی نیستم و رفقای من اجازه نمی‌دهند خود را بازنشسته کنم اما رفقای قدیمی آرزو دارند من نباشم.

وی همچنین گفت: تولد من سه روز قبل از انتخابات اتاق است و دعا می‌کنم خدایا هفته بعد از تولد، من را ناراحت نکنی.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O