درخواست رئیس کل بانک مرکزی از صاحبان کسب و کارها

کدخبر: ۳۲۹۲۵۲
اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی از صاحبان کسب و کارهایی که به تشخیص خود مشمول تعویق اقساط وام هایشان به مدت سه ماه می شوند خواست از مراجعه به شعب بانک ها خودداری کنند و تاکید کرد بانک ها اطلاع رسانی ضروری را خواهند داشت.
درخواست رئیس کل بانک مرکزی از صاحبان کسب و کارها

به گزارش اقتصادنیوز ؛ عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی در یادداشتی در پیج اینستاگرامی خود نوشت: از دغدغه های مهم اینجانب و مدیران محترم بانک ها خدمت رسانی به مردم، با کمترین آسیب به همکاران تلاشگر شعب و مردم عزیز است. ضمن تقدیر مجدد از همکاران عزیز بانکی که در هر شرایطی در خدمت مردم هستند، با توجه به تصمیم شورای پول و اعتبار، حمایت دولت محترم و تعیین مصادیق فعالیت های آسیب دیده از شیوع کرونا، از صاحبان کسب و کارهایی که به تشخیص خود مشمول تعویق اقساط وام هایشان به مدت سه ماه می شوند، تقاضا می کنم از مراجعه به شعب بانک ها خودداری کنند.


وی افزود: باتوجه به هماهنگی به عمل آمده، مدیران محترم بانک ها نیز اقدام لازم را انجام داده و و اطلاع رسانی ضروری را خواهند داشت. همه با هم کمک کنیم شیوع ویروس کنترل و با یاری خداوند متعال و همت مردم متوقف شود.

 
 

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید