شگفتی‌سازی دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان در کنکور سراسری

کدخبر: ۲۳۸۹۹۷
اقتصادنیوز؛ معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: در آزمون سراسری ۱۱۱ نفر از دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان موفق به کسب رتبه زیر هزار شدند.
شگفتی‌سازی دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان در کنکور سراسری

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا؛ حمیدرضا رخشانی، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ۵۹۴ دانش آموز ۶ شهرستان زاهدان، زابل، چابهار، ایرانشهر، سراوان و خاش در آزمون سراسری رتبه کمتر از پنج هزار بدست آوردند که ۱۱۱ نفر آنان موفق به کسب رتبه زیر هزار شدند.

حمیدرضا رخشانی افزود: ۱۵۲ نفر از دانش آموزان شهرستان‌های یادشده موفق به راهیابی به رشته‌های پزشکی، ۱۶۵ نفر رشته فنی و مهندسی و ۲۴۳ نفر دانشگاه فرهنگیان شدند.

وی تصریح کرد: این موفقیت‌ها با همت خیران، معلمان و گروه‌های جهاد علمی استان بدست آمده است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش پرورش استان با تقدیر از تلاش دانش آموزان و معلمان و دبیران آنان گفت: ۱۷ نفر از دانش آموزان یک کلاس در دبیرستان نمونه شبانه روزی شهید مطهری سراوان در رشته پزشکی پذیرفته شدند که نشان دهنده هوش و استعداد سرشار دانش آموزان سیستان و بلوچستان است.

وی افزود: این اقدام دانش آموزان و معلمان سراوان به عنوان الگو در سراسر استان مورد توجه قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، استان سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومترمربع (معادل ۵/۱۱ درصد مساحت کشور) و بیش از ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۷۳۰ هزار دانش آموز است که از مهرماه، سال تحصیلی ۹۷ - ۹۸ خود را آغاز می‌کنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید