احتمال وقوع سیل در ایلام/ دستگاه‌های امداد رسانی در آماده باش هستند

کدخبر: ۲۷۴۷۴۱
اقتصادنیوز : مدیرکل بحران استانداری ایلام گفت: با توجه به احتمال وقوع رگبار باران و رعد و برق و جاری شدن سیل و طغیان رودخانه‌های فصلی در روز‌های یکشنبه و دوشنبه جاری در سطح استان ایلام، می‌طلبد موارد ایمنی رعایت شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ازایلام ،سعید کریمیان مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: با توجه به احتمال وقوع رگبار باران  و  رعد و برق  و جاری شدن  سیل  و طغیان رودخانه‌های فصلی در روز‌های یکشنبه و دوشنبه جاری در سطح استان ایلام، می‌طلبد موارد ایمنی رعایت شود همچنین هم استانی‌ها و مسافرین نوروزی ضمن رعایت نکات ایمنی و در صورت مواجهه با حوادث احتمالی با نیرو‌های امدادرسان  هلال احمر  و  فوریت‌های پزشکی  تماس حاصل کنند.

کریمیان افزود: شهروندان و مهمانان نوروزی از اسکان، توقف و رفت و آمد در حاشیه مناطق آبگیر، بستر و حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

وی ادامه داد: همچنین دامداران هم با توجه به این هشدار و اخطاریه از چرای دام در مناطق مستعد سیلاب و رعد و برق اجتناب کنند.

مدیرکل بحران استانداری خاطرنشان کرد:از عصر امروز شنبه و در راستای کمک به حادثه دیدگان احتمالی، نیرو‌های خدمات‌رسانی شامل پلیس راه، حمل و نقل جاده‌ای، هلال احمر و تمامی دستگاه‌های ذیربط افزایش خواهد یافت.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید